Sassa-blogg.

Som jag nämnt innan håller vi på massa med min hemsida som nu äntligen börjar ta form.

Det går framåt men det är fortfarande otroligt mycket jobb kvar att göra. Det känns dock som att det kommer bli väldigt, väldigt bra!

Kolla in hur det ser ut vetja! ;)

http://sassamusic.com


:)

Daniel Adams-Ray hade stora framgångar under 2010. Dubbelt P3-Guld nominerad och även grammisnominerad i kategorierna Årets Låt och Årets Manliga Artist.
Så missa inte konserten med Daniel Adams-Ray i Höganäs Sportcenter den 16 april, insläpp 19.30.Biljetter köps på Höganäs Bibliotek, 042- 33 73 69. Biljetterna kostar 100 kr.


Förband till Daniel Adams-Ray är Sassa!
Nu står hon på egna ben. Efter Idol återvänder nu Sassa till Höganäs som blir först ut i Sverige med att höra hennes nya sound. Med sig har hon sitt eget band som levererar en svängig grund till hennes alldeles nyskrivna musik.



Sassa-blogg.

Ujujuj vad jag är trött och sleten dessa dagar.. Mycket som snurrar i huvudet..

Imorse 07:10 satte jag mig på tåget mot skeåne och Malmö för att träffa min kapellmästare Adde Larsson.
Adde är en feeett grym trummis från Göteborg. Han är som sagt kapellmästare för mitt band som jag ska få träffa i mars då vi har vår första repning inför spelningen med Daniel Adams-Ray den 16e April!

Oj där var det mycket information i en enda mening.. Hinner knappt med mig själv här D:

Jag ser fram emot min spelning fantastiskt mycket, det ska bli så himla häftigt och roligt att få synas precis så som jag VILL synas.

My way or the highway!


Sassa-blogg.

Tycker det är god tid att jag berättar hur man bokar mig, om man vill! ;)

Det är Per Berglund (min producent och låtskrivare) och Sean Travon (min manager) som sköter “Mangalore”.

“Mangalore är ett svenskt musikproduktions- och artistutvecklingsbolag som baserar sin verksamhet på framtidens stjärnor. Vi hjälper unga artister och musiker att hitta sig själva och sporrar dem att definiera sig och sitt musikaliska uttryck i en musikvärld som alltmer drunknar i sitt eget överflöd. Vi stöttar dem och coachar dem att hitta sin egen personliga väg i den snåriga musikbranschen. Vi sätter artisten i centrum och skräddarsyr lösningar för dem och tillhandahåller för dem ett nätverk av professionella kontakter som de kan dra nytta av för att växa som musiker och artister.”

Mer om mangalore och mer om Per, Travon och min del i det hela kan ni läsa påhttp://mangalore.se

Min sida
http://www.mangalore.se/?page_id=17


Caroline har skaffat blogg!

Ja, precis som rubriken säger har jag, Caroline, skaffat en blogg nu!
Och nu tänkte jag vara så fräck här och ge en stor fet länk till migsjälv ;)

FEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTT LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNNNKKKK!!

Jag börjar med en frågestund, så var inte rädda att ställa massor av frågor nu och säg till alla ni känner!

//Caroline

Hittat hos Daniel! ;)

Daniel har skrivit om alla idoler i sin blogg, läs det som står i fet stil om ni bara vill läsa det som handlar om Sassa!

Geir Rönning:


Ditt namn har sagts flest gånger under Idolresan. Haha, men varför inte egentligen? Du är alltid - ALLTID - mån om att alla ska må bra, och du delar med dig av din erfarenhet och din glädje! Tjärlekens mästare - Det äro du, Geir Rönning. Jag gillar verkligen dig, och jag hoppas att vi ses snart igen. Kanske ta en “hallå”?

Sassa Bodensjö:

Sassemessa! “” vad är det med dig? “” Haha! Jadu, Du är verkligen skön! Din oförståeliga skånska, din brutalt rockiga röst på höjden och ditt sköna sätt att vara har jag gillat sen första gången jag såg dig. Sassa Bodensjö! Booom! Kör hårt nu. Jag gillar dig möe, och jag hoppas att vi ses massor framöver. Masssor!

Elin Blom:

Elin! Ditt eviga tjat om crème brulee har gjort mig tokig!! Nejdå, aha! Elin Blom. Jag har aldrig träffat en så mogen, målmedveten och duktig tjej som du. Du är bara 16 år gammal, men vet precis vad du vill göra. Jag tycker om dig, och jag ser fram emot att hänga mer med dig när jag förhoppningsvis hittar en lya i Stockholm. DU är grym Elin!

Linda varg:

Linda Varg. Vilken fjälla! Du är väldigt fin Linda. Varg-e dag! Man ser verkligen att du har längtat efter det här, och jag är så glad att du fick sjunga en egen låt osv. Svinkoolt! Du står alltid och ger peppande blickar till en innan scenen, och delar med dig av din erfarenhet och taggar en att ge allt framöver! Du är verkligen fin. Jag kommer sakna dig! … men vi hörs! :)

Olle Hedberg:

Den vimsige bagaren från Gotland. Du är verkligen duktig. Du har blivit lite av en förebild (inte på alla sätt men…haha). Du är dessutom riktigt rolig. När jag är 30 år ska jag spela gitarr som du, ha skägg och prata gotländska.
Nejdå. Men jag gillar dig riktigt mycket, och jag ser fram emot att skapa magi ihop med dig framöver. Kung Keno - Olle hedberg.

Minnah Karlsson:

Minnah, vilken kvinna. Jag är så glad över att jag har fått lära känna dig. Du är så fin. Vi hängde ihop redan från första veckan när vi var 11 kvar. Vi är så olika men ändå lika. Det är väldigt kul! Du sjunger som en ängel, och är vacker som en sommardag! Jag gillar dig och det vet du om. Det här var inte sista gången vi sågs inte! nejenjenej.

Jay Smith:

Jay, Jay, Jay! Ett får i Ulvakläder. Och det stämmer verkligen. vad ska man säga? Du är en riktigt bra kille som vet hur man lever rockliv men ändå är lugn, skön och riktigt .. ödmjuk. Att du dessutom är brutalt bra på att sjunga är en annan femma. Jag gillar dig, och vi ses! Lätt! Kör hårt nu, Jay! Du kan ta hela världen.

Andreas Weise:

Weise! Du är en väldigt, väldigt rolig kille att hänga med. Det händer alltid någonting runt dig. Ibland glöms det bort - Men du är verkligen en fantastiskt duktig sångare som jag ser upp till, och din tonsäkerhet är brutal. Jag önskar dig all lycka framöver, och att du får många förstasidor ;) Jag gillar dig stenhårt och vi får fasen inte tappa kontakt. Snart äntrar Norberg Storstan. Weisenismen - ett måste!

Linnea henriksson:

Åh, Linnea. Du är verkligen bara så fin. Du är så lugn och skön men ändå sprallig och crazy på samma gång. Allt blir magi som du rör vid. Hade jag haft jättestort hår och hetat Ville hade jag varit kär i dig! Jag kommer aldrig glömma dina framträdanden i Idol, och jag kommer alltid se upp till dig som artist. Åh, vad jag gillar dig, Linnea!
Prylfa ner hela världen nu!


KÄLLA.


Sassa-blogg.

ÄNTLIGEN!

Efter många omtagningar och mycket pill och jobb, är videon äntligen klar!

Den var dock så stor att jag fick lägga upp den i 2 delar, hope you don’t mind..

Hur som helst.. Jag är fruktansvärt dålig på att göra sånt här, (därför jag aldrig gör det..), men jag tror jag överlevde.. Ja! Det gjorde jag! :D

Anyway, i videno kommer ni behöva lite bilder, länkar och sånt, (ni förstår när ni kollar på videon), och de bilderna och länkarna lägger jag up här nedan :)

Min förebild - Beth Hart

http://sv.wikipedia.org/wiki/Beth_Hart
http://open.spotify.com/album/5R8N32ocA6RqSxibt4W6x3

Samt 2 klipp på Youtube där jag sjunger 2 av hennes låtar
“Mama” - http://www.youtube.com/watch?v=eUZOLE781q4
“Hiding Under Water” - http://www.youtube.com/watch?v=F0V8hEZn9m0

Min favoritlåt: “Forget It” - Breaking Benjamin
http://open.spotify.com/track/2sVwmcsNnX1M8hL68YpQv6

Tatueringen på ryggen (som jag inte visar i videon)

Katterna: Sillen, Misan och Ghazzy (i ordning)


Tusen tack till underbara Jennifer, (http://jnyden.blogg.se), som stod ut med mig medan vi filmade och som hjälpte mig med allt pilligt klippande som jag inte orkar (hehe)



Sassa-blogg.

Hej mina fina bloggbläsare!

Vill be om ursäkt för att ni får vänta så länge på mitt videosvar på alla frågor från frågestunden förra veckan och så vill jag berätta att vi ska försöka göra klart den idag!

Anledningen till att det tar sån tid är för att jag är såååå himla kkass på sånt och spelar in samma svar såhär 1500 gånger och så blir det jättekrångligt.. (mitt fel helt enkelt!)

Men vi får se till att b li klara idag och se om det går att ladda upp den här på något vis, hoppas det går att få upp den redan ikväll kanske!

Kram kram


Sån lycka!

Hej!

Sitter just nu och tittar igenom lite gamla klipp från idol på youtube, och hittade det här. Så himla fint och asså... ursäkte språket med fyfan vad jobbigt det är. Fast man VET att hon redan gått vidare så sitter man här och är nervös haha. En sån himla lycka sen asså, kan knappt hålla mig från tårar! :')



Sassa hittar ni vid typ 11:25. :)

Bilder från Hannah.





Bilder från Hannah, tack! :)

Sassa-blogg.


Sassa - blogg.

Hej gott folk!

Äntligen har min första egna spelning blivit bokad och är nu officiell!

Lördagen 16 April spelar jag och ingen mindre än Daniel Adams-Ray i Höganäs Sportcenter (Skåne).

Biljetterna kostar 100:- och går att köpa på tex höganäs bibliotek. Det finns säkert fler sätt att köpa biljetter på men det är det enda jag hört om hittils i alla fall!

Var bland de första som får höra mina egna låtar och kom till Höganäs den 16e April!

http://open.spotify.com/track/1qIAqSCPcRkkNU8dj5pIOC


Idolernas ankomst till Finland!


Sassa går förbi vid 0:13 typ! :)

Sassa-blogg.

Finland var sååå häftigt!!

Vi skulle inte kunnat haft ett bättre avslut på denna fantastiska turné, verkligen.

Det är så himla tråkigt att det är över nu, har varit en fantastiskt häftig upplevelse. Nu går vi skilda vägar i hopp om att vi ses någonstans på vägen, vilket vi mest troligt gör på ett sätt eller ett annat ;)

Tusen tack till alla som varit med oss på turnén, jag tror jag talar för alla när jag säger att det skapade underbara minnen vi kommer att minnas livet ut!

Tänkte lägga upp lite bilder också, allt från privatflygplanet vi åkte med till att det låg en Elin på golvet inne i omklädningsrummet..

Juste!

På eftefesten på O’Learys var där 2 killar som spelade. Tror de kallade sig Fredrik Furu men jag minns inte riktigt..

Hur som helst så gjorde vi lite gästande.. Weise, Olle och Geir körde några låtar och sen gick jag upp på scen och spelade Beth Hart’s “Hiding Under Water” på piano. Det har jag velat göra väldigt länge kan jag säga..


Peppar.fi

Idolerna tog Jakobstad med storm

Över 7000 Österbottningar trotsade kylan för att få en skymt av sina idoler. Det sista stoppet på Idolturnén kan bara stavas på ett sätt: succée.

Det är en och en halv timme kvar innan den första konserten ska börja. Kön till ishallen Kristallen i Jakobstad ringlar redan långa vägar. Några veckors intensiv planering från har äntligen nått sitt mål: Nu är Idolerna här! Dörrarna öppnas och de bästa platserna, framför scenen, tar slut på några minuter.

Idolerna inleder med Black Eyed Peas I got a feeling.
– Wow! Vilken stämning! Hur kan ni vara så laddade redan klockan 14.00?, undrar Olle Hedberg
Det blir Sassa Bodensjö som inleder solonumren. Efter det är det dags för Terjärvs stolthet Elin Blom. Hennes tolkning av Robyns Hang with me får publiken att jubla. Men konserten har bara börjat. Idolerna avlöser varandra på scenen. Repertoaren består av de mest kända låtarna från fredagsfinalerna. Linnea Henrikssons Crazy right now förvandlar hela publikhavet till en stjärnhimmel.

När det har blivit plats på scen för Andreas Weise lever han genast upp till sitt kaxiga rykte. Under låten Higher and higher hinner han både ”låtsas dunka” en av bandets medlemmar i huvudet med sitt mikrofonstativ och åla sig tätt inpå en av körtjejerna. Publiken älskar det! När Geir Rönning vill att han ska tala ut om hur det kommer sig att han fick lämna Let´s dance, försvarar han sig med att härma Tony Irwings poängsättning.
Geir fungerar som konferencier under hela konserten. Han berättar stolt om sitt rekord som den äldsta som tagit sig till final i tävlingen och får folket att sjunga med iRosanna.

Att vinnaren Jay Smith kan sjunga råder det inget tvivel om. Han gör entré i jeans, söndrig t-shirt och en svart-vit skjorta knuten runt höften. Total tystnad råder bland publiken under hans tolkning av Madonnas Like a Prayer. Vinnaren bjuder även rejält på sig själv när han väljer att framföra Lady Gagas Bad romance tillsammans medMinnah Karlsson, trots att han tidigare samma morgon vägrat svara på frågan om romansryktet.
Under kvällen bjuds det på allt från U2 till gamla 60-tals hits. Idolerna sjunger också ett potpurri av alla de låtar de sökte in till tävlingen med. Idoldomaren Andreas Carlssons All i need is you avslutar konserten.

Stort medieuppbåd

Efteråt verkar alla vilja dra i idolerna. Autografer, bilder och intervjuer. 
– Hördes det hur hes jag är?, är det första Olle frågar när Peppar ber om en pratstund. 
– Jag måste ta det jättelugnt med rösten nu, annars går det illa med konserterna jag har nästa vecka. 
Han berättar att de svenska idolerna inte riktigt fattat hur stort intresset för tävlingen är i Finland. 
– Det är helt fantastiskt! Vilket mottagande! Jag har aldrig varit såhär långt norrut i Finland tidigare. För några år sedan var jag i Helsingborg, men det är allt jag sett av landet. 

Helsingborg ja, det är självklart Helsingfors han menar. Visst känner man av att idolerna är trötta. 
– Samtidigt vill vi ju njuta av det här, eftersom det är den sista konserten vi gör tillsammans, säger Minnah. 
Hennes stumpbyxor har gått sönder och hon borde hinna laga dem innan nästa konsert. 
– Egentligen är min stil mer urflippad än såhär. Men jag hoppas kunna ge ut ett eget album snart, och då vill jag byta stil, både musik- och stilmässigt, säger hon hemlighetsfullt. 
Elin Blom är självklart den mest eftertraktade idolen. Yngst och nu på hemmaplan. 
– Idol har varit en otrolig upplevelse. Jag tror inte jag har missat ett enda avsnitt av de tidigare säsongerna. Till en början hade jag svårt att förstå att det faktiskt var jag som stod på scenen, säger hon.
Nu vill hon jobba med eget material och fokusera på skolan. 
– Jag drömmer också om att åka till USA och jobba. Man vet aldrig vad som händer, säger hon och ler.

 

Kvällens outfit: Linnéa, i sin svarta långklänning med fjädrar som framför publikens ögon plötsligt förvandlas till en jumpsuit.
Kvällens miss
: Olle, som tror att Karleby (Kokkola) heter Coca-cola.
Kvällens energi: Elin, som ger gärnet i Pinks Raise your glass.
Kvällens myspys: Daniel, som inte går ut på scenen utan sin gitarr och endast framför ballader.
Kvällens låt: Jay, såklart, med vinnarlåten Dreaming

KÄLLA.



Artistbanken!


SASSA 

Med ett förflutet i dessa två band,

MAKE A MESS där jag var leadsinger och bassist:
http://www.youtube.com/watch?v=UIrft1tgIe8
www.myspace.com/makeamesssweden

Och HARD ROCK HOUNDS där jag var leadsångerska o frontare:
http://www.youtube.com/watch?v=fN_Gbs1w6P4
www.yoursound.se/hardrockhounds

lanserade jag 2009 mitt soloprojekt, Sassa solo, med debut i Danmark. Här en video på ett annat framträdande:
SASSA solo
http://www.youtube.com/watch?v=eUZOLE781q4

Sedan blev jag en av tio finalister i IDOL 2010 och har varit med på Idol Live Turné under 2011 som avslutades i Finland.

Nu startar min egen karriär med en NY SASSA och NY musik skriven av min producent Per Berglund och med professionella musiker i kompbandet. 
Musiken låter som en mix av punk/rock/McFly - eller varför inte  - som MIN musik.
Kolla in min gigkalender här.

Snart kommer min egen NYA hemsida upp och där kan ni se filmer och lyssna på musiken.

PS
Kolla in min handgjorda bas! Tillverkad helt efter mina mått, behov och önskemål. Tillverkaren heter Anders Mattisson, http://www.mattissonbass.se/.

KÄLLA.

SPELNING!

Nu är äntligen Sassas "debutspelning" efter idoltiden, bokad och officiell! 

Den 16e April spelar hon tillsammans med sina musiker som förband till Daniel Adams-Ray i Sporthallen i Höganäs. 

Biljetterna kostar 100:- och de går att köpa på tex höganäs bibliotek! 

Hon kommer att köra några låtar från idoltiden samt eget material, skrivet av hennes producent och låtskrivare Per Berglund. 

DON'T MISS!!!"

Bilder från Johanna!





Bilder som jag fick mejlade till mig utav Johanna Kylberg som hade en meet-and-greet biljett i lund! Kul! :) 

Sassa-blogg.

Frågestunden är ÖVER och videon är FILMAD. Nu ska den bara klippas av Jennifer som jag nyss lämnade ensam med hunden Zingo på Örebro C.

Japp, nu är jag på tåget mot Stockholm! Ska spendera en natt där och sen åka till flygplatsen såhär 05:00 imorgon bitti - woho! :(

Nåja, ser faktiskt fram emot Finland, det ska bli jätteroligt :)
Har som tidigare sagt inte varit i Finland förut så det blir en extra upplevelse, hehe.

Nu har jag en fråga till ER (till de som vet..)
Är det kallt i Jakobstad? Jag glömde min halsduk.. :(


Sassa-blogg.

Damn vad mycket frågor det kommer!

Om jag kommer på ett sätt att få upp en video på bloggen så kommer jag göra ett videosvar på alla frågor, så ni vet ;)

Men som sagt det är bara om ajg lyckas ladda upp det här, hoppas!

Keep em coming ;)

Kram på er!


Sassa-blogg.

Jag har ju alltid sagt att jag inte kommer ha någon frågestund för ni får fråga precis vad ni vill precis var och när ni vill.

Men nu gör jag det här i alla fall och anledningen till det är för att Jennifer, (http://jnyden.blogg.se), gjorde det och jag blev lite avundsjuk hehe..

Nu får ni passa på att fråga precis vad ni vill precis här!

Ser fram emot att svara på massa konstiga, roliga, intressanta frågor i slutet av veckan :)


Sassa-blogg.

Ni glömmer väl inte bort att kolla in http://alltomsassa.blogg.se ?

Om min blogg är filmen så är alltomsassa-bloggen en skiva med bonusmaterial!

Nya häftiga bilder uppe!


Bilder från Sandra.





Sandra Johansson mejlade dessa fina bilder till mig, tack! :)

Bilder från Emilia.








Fina bilder från Emilia, tack! :)

Bilder från Angelica!





Några bilder jag fick mejlade till mig utav Angelica Fischlein, tack! :)

Sassa-blogg.

Lundspelningen var nog det mest krävande intressanta och aaaabsolut allra roligaste för det var så sjuuukt hahaha!

Det börjar med ett stort strömavbrott i hela den delen av Lund där vi var - KUL JU!

Efter 45 minuters väntan med nödbelysning och improvisativ underhållning utan ljud eller ljus för de stackars tusentals åskådare som kommit för att se oss…. Ja hur som helst, efter 45 minuter utan el ska vi precis bestämma att vi tyvärr måste ställa in showen. Jag hade precis varit uppe på scen och sen när jag kom ner så skulle de precis börja snacka och så helt plötsligt så ser vi att ljuset kommer i backstage området. Alla bara kollar på varandra med hopp i ögonen, hopp om att strömmen håller längre än 5 minuter då.. Haha!

Men vet ni vad, strömmen höll och det blev en sjukt häftig show!

Är för övrigt hemma i Skåne i en heeeel vecka nu!
Känns konstigt men ändå roligt att vara hemma lite, hehe :)

Jakobstad nästa!



Video från Gävle! :)


Sassa-blogg.

Nu är det dags för det allra sista Sverige-stoppet med Idol Live Turné..

Tråkigt värre, men all good things must come to an end..

Ska snart springa iväg till resecentrum och sätta mig på tåget mot Lund, ska bli gött att andas in lite skånsk luft igen, hehe! ;)


Picture



Bild från Daniels blogg! :)



Sassa-blogg.

På grund av det stora biljettrycket till lördagens konsert, Idol Live! Turné, på Färs & Frosta Sparbank Arena i Lund den 5/2 kan vi meddela att ytterligare sittplatser på parkett just släppts! Finns att köpa på ticnet.se eller hos We Love Music i Helsingborg.

Missa inte!

Här är en direktlänk till biljetter på ticnet.. :)
http://www.ticnet.se/IDOL+LIVE!+Turn%E9-biljetter/event/FF10205


Sassa-blogg.

Dagens händelse - Bio!

Den var lite överskattad, handlade inte om så mycket, en aning “Chicago-wannabe-varning”, men absolut inte dålig!

På fredag åker jag hem till fina Skåne igen, åh som jag längtar!


RSS 2.0