Hittat hos Daniel! ;)

Daniel har skrivit om alla idoler i sin blogg, läs det som står i fet stil om ni bara vill läsa det som handlar om Sassa!

Geir Rönning:


Ditt namn har sagts flest gånger under Idolresan. Haha, men varför inte egentligen? Du är alltid - ALLTID - mån om att alla ska må bra, och du delar med dig av din erfarenhet och din glädje! Tjärlekens mästare - Det äro du, Geir Rönning. Jag gillar verkligen dig, och jag hoppas att vi ses snart igen. Kanske ta en “hallå”?

Sassa Bodensjö:

Sassemessa! “” vad är det med dig? “” Haha! Jadu, Du är verkligen skön! Din oförståeliga skånska, din brutalt rockiga röst på höjden och ditt sköna sätt att vara har jag gillat sen första gången jag såg dig. Sassa Bodensjö! Booom! Kör hårt nu. Jag gillar dig möe, och jag hoppas att vi ses massor framöver. Masssor!

Elin Blom:

Elin! Ditt eviga tjat om crème brulee har gjort mig tokig!! Nejdå, aha! Elin Blom. Jag har aldrig träffat en så mogen, målmedveten och duktig tjej som du. Du är bara 16 år gammal, men vet precis vad du vill göra. Jag tycker om dig, och jag ser fram emot att hänga mer med dig när jag förhoppningsvis hittar en lya i Stockholm. DU är grym Elin!

Linda varg:

Linda Varg. Vilken fjälla! Du är väldigt fin Linda. Varg-e dag! Man ser verkligen att du har längtat efter det här, och jag är så glad att du fick sjunga en egen låt osv. Svinkoolt! Du står alltid och ger peppande blickar till en innan scenen, och delar med dig av din erfarenhet och taggar en att ge allt framöver! Du är verkligen fin. Jag kommer sakna dig! … men vi hörs! :)

Olle Hedberg:

Den vimsige bagaren från Gotland. Du är verkligen duktig. Du har blivit lite av en förebild (inte på alla sätt men…haha). Du är dessutom riktigt rolig. När jag är 30 år ska jag spela gitarr som du, ha skägg och prata gotländska.
Nejdå. Men jag gillar dig riktigt mycket, och jag ser fram emot att skapa magi ihop med dig framöver. Kung Keno - Olle hedberg.

Minnah Karlsson:

Minnah, vilken kvinna. Jag är så glad över att jag har fått lära känna dig. Du är så fin. Vi hängde ihop redan från första veckan när vi var 11 kvar. Vi är så olika men ändå lika. Det är väldigt kul! Du sjunger som en ängel, och är vacker som en sommardag! Jag gillar dig och det vet du om. Det här var inte sista gången vi sågs inte! nejenjenej.

Jay Smith:

Jay, Jay, Jay! Ett får i Ulvakläder. Och det stämmer verkligen. vad ska man säga? Du är en riktigt bra kille som vet hur man lever rockliv men ändå är lugn, skön och riktigt .. ödmjuk. Att du dessutom är brutalt bra på att sjunga är en annan femma. Jag gillar dig, och vi ses! Lätt! Kör hårt nu, Jay! Du kan ta hela världen.

Andreas Weise:

Weise! Du är en väldigt, väldigt rolig kille att hänga med. Det händer alltid någonting runt dig. Ibland glöms det bort - Men du är verkligen en fantastiskt duktig sångare som jag ser upp till, och din tonsäkerhet är brutal. Jag önskar dig all lycka framöver, och att du får många förstasidor ;) Jag gillar dig stenhårt och vi får fasen inte tappa kontakt. Snart äntrar Norberg Storstan. Weisenismen - ett måste!

Linnea henriksson:

Åh, Linnea. Du är verkligen bara så fin. Du är så lugn och skön men ändå sprallig och crazy på samma gång. Allt blir magi som du rör vid. Hade jag haft jättestort hår och hetat Ville hade jag varit kär i dig! Jag kommer aldrig glömma dina framträdanden i Idol, och jag kommer alltid se upp till dig som artist. Åh, vad jag gillar dig, Linnea!
Prylfa ner hela världen nu!


KÄLLA.


Kommentarer

Kommentera gärna, men allt spam och kommentarer som jag ser stötande raderas. Även reklam raderas, då menar jag även om man gör reklam för sin egen blogg eller vill tipsa om dagens blogg och tävlingar etc. Kom ihåg att oavsett om du är anonym eller inte, så sparas ditt ip-nummer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0