I HD.

Sassa Bodensjö har tagit klivet från lokala hårdrocksbandet Make A Mess till att bli soloartist. "Idol"-hösten 2010 blev hennes genombrott och nu tror hon stenhårt på att framtiden betyder både skivkontrakt och en internationell karriär.

Bildmaterial

"Jag gillar att laga mat, men är inte så bra på det", säger Sassa Bodensjö och erbjuder mjölk och pepparkakor till fika.HD/NST SVEN-ERIK SVENSSON

Majsormen Popcorn är faktiskt albino. Han käkar upptinade möss varannan vecka. Nu var det ett tag sedan han åt och snoken är piggare än vanligt. Sassa Bodensjö har haft ormar i halva sitt liv.HD/NST SVEN-ERIK SVENSSON

Sassa Bodensjö gillar att skejta, både i verkligheten och i spelvärlden. Favoritskejtspelet heter "Skate".HD/NST SVEN-ERIK SVENSSON

Visa alla 6 bilder.

Sassa Bodensjö

Namn: Sahar (Sassa) Anari Bodensjö

Född: 1992 i Ystad

Bor: I Ingelsträde med mamma Heidi, styvpappa Fredric, storebror Sebastian Anari Bodensjö. Familjen består också av storasyskonen Kristoffer och Therése Gröhn samt fem månader gamla systerdottern Inez.

Okänd talang: Kan rida westernstyle.

Bäst på: På att "fetchilla" och festa. "Jag är festens höjdpunkt."

Sämst på: Att spela fiol och rita älgar.

Aktuell: "Idol"-turné med premiär 8 januari i Örebro och avslutas 5 februari i Lund.

NÖJE. Det gnistrar över åkrarnas orörda snötäcke. Vägen som leder till Sassa Bodensjös familjehem ringlar snömoddig och snirklig genom landskapet. Framme vid det stora tegelhuset i Ingelsträde är det stilla. Endast några välmatade katter tassar omkring i det mjuka vita. Det är uppenbart att det bor djurälskare i huset invid busshållsplatsen.

– Jag skulle inte kunna leva utan katter.

– Vi har tre stycken, Sillen, Misan och Ghazzy. Och två majsormar och fiskar. Vi hittade Misan i en buske utanför huset, med skabb i öronen och urinvägsinfektion. Hon var bara två veckor och jag blev lite som hennes mamma. Hon är min ögonsten, säger Sassa och pussar den svarta katten som myser i fönsterkarmen.

I höstas var Sassa Bodensjö en av finalisterna i årets omgång av "Idol". Antagen på tredje försöket. Med tuff attityd och piercingar i läppen fick hon fans över hela Sverige. Att hon åkte ur redan första fredagsfinalen är inget hon grämer sig över. När vi träffas ett par dagar före julafton går hon i väntans tider. Skivbolaget Sony har lyssnat på hennes demos och tittat på nytagna bilder och nu ska de komma med ett besked när som helst.

– Nånting kommer det att bli, men vi får se vad och när. Det är stort, alltså. Jag känner att livet har kommit till den punkt där jag märker att det vänder. Det är en häftig känsla, men jag kan inte greppa det. Det är så overkligt.

Sedan hon fick lämna "Idol" har hon tillsammans med producenten Per Berglund och managern Sean Travon jobbat med att spela in låtar och demos. De har också kommit överens om ett nytt "imagepaket". Sassa Bodensjö vill bredda sig, som artist önskar hon tillhöra alla, och då går det inte att vara skejtartjejen med baggy brallor.

– Min image ska vara lite mer spetsig, finare. Den ska vara mer feminin utan att jag ska gå i strumpbyxor hela tiden. Men det ska ändå vara det punkrockiga, fina, förklarar hon.

Hemma, när hon är privat, behåller hon sina pösiga byxor och slappa t-tröjor. När hon sätter igång Xboxen och favoritskejtspelet "Skate" ser hon ut att simma i rätt vatten. Sassa Bodensjö är inte bara bra på musik. Hon kallar sig själv "en riktig gamer" också. Helst spelar hon online på datorn.

– Jag gillar "Assassins Creed". Det är ett historiskt spel. Man klättrar på byggnader och utför lönnmord. Förhoppningsvis får jag trean i julklapp, säger hon och spanar ut mot köket där mamma Heidi Bodensjö just brer sig ett par äggmackor.

Heidi och hennes sambo Fredric Sikström har varit hängivna supportrar till Sassa sedan starten. Utan dem hade dottern förmodligen inte kommit så långt som hon är i dag, bara 18 år gammal.

– Jag har ett så jädra bra stöd här hemma, säger Sassa Bodensjö och fortsätter:

– Det är så sjukt. Allt har verkligen en mening. Hade jag inte börjat spela handboll så hade jag inte träffat Elin Ekblom som fortfarande är min bästa kompis. Då hade hennes pappa Bengt inte satt en bas i mitt knä och uppmuntrat mig att börja spela i Make A Mess. Och då hade jag inte börjat på estetisk linje på Nic och då hade jag inte fått de kontakter jag har i dag. Allt har med kontakter att göra, säger hon i ett enda andetag.

Hon är ödmjuk inför sina spirande framgångar. "Idol"-resan har gett henne hopp om framtiden, ännu fler kontakter och ett igenkänt ansikte. Så här i väntan på beskedet från Sony känner hon en liten smula oro också.

– Jag hoppas jag får möjlighet att flytta hemifrån snart, gå vidare i livet och få lite självständighet. Helst flyttar jag till Helsingborg, men för jobbets skull bor jag gärna i Stockholm. Privat kan det kännas lite jobbigt. Jag bryr mig jättemycket om mina närmaste vänner och jag kan fundera över om jag skulle bli jätteensam om jag flyttade härifrån eller åkte på turné.

"Idol"-tiden har förutom alla erfarenheter gett en stark vänskap. Den Sassa Bodensjö kommit närmast är vinnaren och helsingborgaren Jay Smith. När hans röst hördes i högtalarna i slutmomentet blev det känslosamt för Sassa.

– Jag tänkte "andas lugnt, börja inte gråta, tänk på sminket". Det var så rörande att se en person man bryr sig om bli så glad. När vi andra gick upp på scenen så grät jag. Jay får mig att gråta i tv. Det är helt sjukt, säger hon och rösten bryts igen, om så bara för en millisekund.

Rockern från Ingelsträde har förmodligen också berört. Tidigt i tävlingen lät Sassa tidningen QX berätta att hon är lesbisk. Anledningen är att hon vill vara en förebild för unga tjejer. Responsen har enbart varit positiv.

– Man ska våga vara sig själv, oavsett om man är homosexuell eller inte. Man är bra som man är. Om man är lite osäker kan det vara skönt att ha en förebild. Det har jag i den amerikanska sångerskan Beth Hart som är min största inspirationskälla.

Sassa Bodensjö pausar från skejtspelet och viker upp benen i den svarta skinnsoffan. Framtiden ser ljus ut för hårdrockstjejen som mer och mer börjat nyansera sin sång. Hon drömmer om en internationell karriär och hoppas att en dag kunna livnära sig på musiken. Även om Sony inte skulle nappa nu så har hon en hel månads turné med "Idol"-finalisterna framför sig. Framgångarna är inte över än.

– Turnén är ny för i år, men har funnits i "American Idol" i åratal. Vi får vår chans att nå ut till folket utan tv, utan lång catwalk ut i publiken, utan "Idol"-loggor och sittande publik. Det blir som en riktig konsert. Vi börjar i Örebro med pyroteknik och gud vet vad. Det ska bli fruktansvärt roligt.


Sassa-blogg.

Äntligen är vi alla klara med att skriva.. Ja, 2 autografer per skivomslag.. och TREHUNDRASTYCKEN!

Förstår ni vad vi gör för er?! ;o

Hehe, aja, trött är jag iaf.. Hari nte mycket mer att säga..

Ah, tjoffs o puss min snoffs! :)


Sassa-blogg

Hej hej!

Idag är det dags för sista repdagen här på Fryshuset i Stockholm, sedan bär det av mot Örebro och Turné premiär!

Sitter och är jättehungrig och väntar på lunch just nu, hör Jay och några andra öva på Bad Romance i bakgrunden kan jag nämna.. ;)

Åhjuste, minns ni den där stora intervjun jag gjorde med Helsingborgs Dagblad?
Ah, den trycktes IDAG!

http://hd.se/noje/2010/12/29/sassa-pa-vag-att-famna-framtiden/


Sassa-blogg.

Idag var vi på Vero Moda / Jack & Jones för att träffa stylisterna och bestämma klädsen inför den stoara turnén.

Blev rätt nöjd i alla fall faktiskt.. :)

Här kommer lite bilder från hur det såg ut där vi provade ut alla våra kläder, samt en stilig bild på Weise i kostym ;)


sassa-blogg.

Efter en lång, stressig och iskall väntan sitter jag ÄNTLIGEN på tåget mot Stockholm.

Jag är supertrött så nu ska jag sova!

Har för övrigt världens bästa styvpappa som kör iväg i full fart supertidigt på morgonen i snöoväder bara för att jag ska kunna hinna med mitt tåg.

Och så fick jag lussebulle till frukost hihi :)

Kram på er!


Sassa-blogg.

Sitter hemma och packar och myser med mina katter, imorgon bär det av mot Stockholm!

Är sååå peppad inför turnén, det ska bli så himla kul. Har en känsla av att det kan bli det roligaste jag någonsin varit med om..

Hur som helst.. Repa i Stockholm måndag - onsdag sedan bär det av mot Örebro för att fira nyår och sedan börja turnén i Conventum i Örebro den 8 januari, ses där!


Sassa-blogg.

Innan jag skulle öppna en av julklapparna utbrister min mamma..

“Åh, innan du öppnar! Om du inte tycker om hur den luktar, tänkte jag att du i alla fall kanske tycker om att greppa om den.. *fnizz*”

Jag sjönk ihop i soffan och min bror pillade glatt -.-


Sassa-blogg.

Hej alla glada!

Tänkte berätta lite om min julafton.. :)

Det vart riktigt familjärt och mysigt i år. Mamma, (styv)pappa Fredric, 2 bröder och jag åkte ner till Mormor och Morfar i Malmö som tyvärr blivit för gamla för att komma hem till oss som traditionen i Ingelsträde lyder.. Men jaja, hur som helst.. Här kommer lite bilder..

Bild 1 - Mormor och Morfar hade ingen julgran, så vi tog med en!
Bild 2 - Mamma vart på väldans glatt humör och skumpade runt och visslade, haha! :D
Bild 3 ser ni vad det är! :)

Åhjuste!
Jag har fått en märkbart kvinnlig parfym, 500 kronor från mormor och morfar, “Inception” av min äldste storebror..

Och årets favoritjulklapp.. 320 GB extern hårddisk! *nörd*

Hihihi


God Jul på er !

God Jul!

Kristianstadsbladet.

Om ni bara vill läsa det som har med Sassa att göra, läs det kursiva.

Kyligt möte med idoler



Kristianstad.
Något fler minusgrader än i fjor, något färre åhörare. Som trots allt gav Sassa, Minnah och Idolvinnaren ett varmt välkomnande. Framförallt Jay Smith, som helt kallt satt på en stol och bjöd på akustisk gitarr.

"Dreaming people" hördes ur högtalarna en stund innan idolerna tog plats på scen på Lilla Torg. Temperaturen var minus 16–17 grader eller något i den stilen. Tårna tog i vart fall stryk.

Ia Lindblad, nio år, har i god tid hoppat upp i rabatten vid klockspelet. Minnah är favorit.

– Hon skulle vunnit. Hon har bra röst och är cool, säger Ia Lindblad som hoppas få höra "What do you want from me".

När idolerna äntligen äntrar scenen visar det sig att Sassa, som medger att hon fryser, är en bonus för kvällen. Hon inleder med sin rockiga stil innan Minnah går på.

– Är ni redo för att twista? Är ni redo för att skrika? Är ni redo för "Twist and shout"? skriker Minnah och har framförallt de ljusa rösterna som skriker längst fram med sig.

Inför Mister Smiths framträdande sätts en pall på scenen. Han klargör att singback inte är hans grej, utan han föredrar att framföra sina låtar akustiskt. När hans vinnarlåt ljuder över den månghövdade publiken blir flera besvikna.

– Jag trodde det skulle bli action. Det här var den sämsta versionen jag hört, utbrister Chris Bill medan tjejerna längst fram fortfarande är i extas.

En stund senare tackar Jay Smith Kristianstad "så in i helvete" innan han går av för att skriva autografer.

KÄLLA


Sassa-blogg

Ohhh carrey vilket tryck det var i Kristianstad igår!

Sjukt härligt att komma upp på scen, verkligen!

Kallt var det dock, kände inte mina fingrar överhuvudtaget.. Är bra imponerad av alla ni som köade för att få autografer osv.. Med lite vilja går allt eller? Haha, fint i alla fall, kul att så många kom och kollade. Roligaste jag gjort på länge!


Sassa i Kristianstad - video

Här kommer nu videon!



//Caroline

Sassa i Kristianstad - bilder

Jag var ju självklart och såg Sassa igår när hon var i Kristianstad!
Så tänkte lägga upp ett videoklipp och några bilder! Videon kommer i nästa inlägg!


















Tyvärr är bildkvaliteten inte den bästa!

//Caroline

Kristianstad!



Glöm nu inte att se Sassa i Kristianstad ikväll! :D

Sassa-blogg.

Nu har jag fått mer info angående signeringen i Kristianstad imorgon!

Det kommer att vara mitt på stora torget klockan 20:00!

Det är jag, Minnah och Jay som är där, uppträden och signering, see you there!


Sassa-blogg.

Idag hade jag intervju med HD som kom hem till mig för att ställa frågor om allt från när jag var 12 till vad som komma skall. Artikeln kommer vara nästan ett helt uppslag i nöjesdelen, kommer länka till artikeln på internet här på bloggen när den kommer ut runt mellandagarna typ.. :)

Måste berätta att jag tappat bort laddaren till min mobil.. Så det kommer vara tunnt med bilder tills den återfår sin funktion!


"chacha bloggen"



Haha, så gullig :)

Sassa-blogg.

Mamma tyckte jag skulle med och inhandla årets julgran..


Sassa - blogg.

Tjena!

Såhär såg min lördag ut.. :-)

På dagen åkte jag med familjen hem till min storasyster för att hälsa på och fira lite “mini för-jul”!

Väl där fick jag för första gången hålla min fina systerdotter som till skillnad från de flesta andra barn INTE blev rädd för mig! Jag blev lite rörd faktiskt.. Hihi!


Bilder från Lina och Alicia.


Bilder från Lina och Alicia.

Sassa-blogg.

Har just fått veta att det långa mötet gick toppen. “Det känns väldigt bra” säger Per, och att de ska snacka lite till nästa vecka så får vi se vad det blir!

Sc0re!


Sassa - blogg.

Åh herregud.. Just nu sitter Travon och Per på mötet med Sony Music i Stockholm..

Och jag kan bara sitta här hemma och vara nervös!?


Sassa - blogg.



Jag måste bara tillägga; Gud vilken helt awesome bild!

Sassa - blogg.

Idag var det fotosession med Alexandra (Lalex) Skoogh och min manager Sean Travon.

Lalex är en helt fantastisk vän och fotograf, kolla in hennes bilder på www.lalex.weebly.com!

Bilderna kommer väl till nytta imorgon klockan 13:00 imorgon då Per och Travon ska på möte med Sony Music.

Håll tummarna!!

Här kommer lite bilder.. :)


Sassa - blogg.

Hittade en lurig bild av mig från finalen.. Hihi!

Foto: Magnus Engdal


Sassa - blogg.

Tjena!

Kom precis hem från Helsingborg och Frisyrmakarna på Väla :)

Det var på tiden att jag klippte mig, och som vanligt är det Aleksandra Stojilkovic som får göra’t eftersom det blir allra bäst då :)

Aleksandra började jobba som frisör år 2005 och är anställd hos Frisyrmakarna på Väla i Helsingborg sedan 2 år tillbaks.

Här kommer lite bilder - Stylingen fick bli en tuppkam för skojs skull höhö :)

Stort tack till Aleksandra som alltid lyckas med mitt hår som brukar vara omöjligt i vanliga fall!


Idol Live! Turné leds av Carin da Silva



Jay Smith har krönts till välförtjänt vinnare av Idol 2010. Nu tar han och de andra finalisterna klivet ut i verkligheten för att möta sina fans och utveckla sitt artisteri utan några tävlingsmoment.

I januari 2011 är det dags för den stora arenaturnén – en kringresande två timmars konsert fylld av favoritstunderna från Idolsäsongen samt nya konstellationer och låtar.
Idag står det klart att musikalartisten och programledaren Carin da Silva kommer att vara programvärd för hela turnén och guida publiken och idolerna genom en fartfylld show.

”Jag ser otroligt mycket fram emot detta. Det ska bli jätteroligt att se alla utvecklas utanför programmet som egna artister”, säger Carin da Silva.
Konserten regisseras av showbizprofilen Edward af Sillén.

Turnédatum:
8 januari 2011 ÖREBRO / CONVENTUM ARENA
14 januari 2011 LINKÖPING / CLOETTA CENTER
22 januari 2011 GÄVLE / LÄKEROL ARENA
29 januari 2011 ÖRNSKÖLDSVIK / FJÄLLRÄVEN CENTER
5 februari 2011 LUND / FÄRS OCH FROSTA SPARBANK ARENA

KÄLLA.

Check this out!

Kolla in det här;

Carin och idolerna åker på turné tillsammans.

:)


Sassa - blogg.

Hej alla glada!

Kul att ni hittat hit och hoppas ni trivs här lika bra som jag :)

Ouh jag behövde sova ut idag känner jag.. Jag är ju faktiskt tonåring och vi har våra behov, eller hur? ;)

Ska till frisören senare idag, väl behövt höhö.
Så det blir väl lite bilder därifrån ikväll.. :)


Sassa - blogg.

Hej hej!

Hoppas alla hittat hit och planerar att stanna för det tänker jag göra i alla fall!

Detta är då “den nya bloggen” som jag kommer att använda i fortsättningen, kommer alltså INTE blogga på “idol-bloggen” mer.

Passar det alla därute?!


Sassa - blogg.

Som sagt är det dags för bloggbyte och jag har lovat att höra av mig när det händer sååå.. Det händer nu!


Kommer alltså att lämna denna blogg helt och fortsätta på:http://www.idolturne.se/blogg/sassa-bodensjo


Tack för min tid på Tv4 – Nu kör vi!

http://www.idolturne.se/blogg/sassa-bodensjo


Sassa - blogg.


Nu är vi äntligen klara i studion. Hårt jobb ger resultat, den saken är säker! Malmö central har byggts om btw! Det är en helt ny megastor tunnel. Lite rörigt men jag hittade rätt spår i alla fall, höhö. Trött och ont på ryggen :(

Sassa - blogg.


Nu är det dags att bringa fram ett strongt serious face för det är nu det börjar på riktigt. På fredag ska Per, min producent, och min manager Travon på möte med Sony Music angående mig. Nu ska vi finputsa låtarna lite!

Sassa - blogg.


Sassa - blogg.

Det verkar som att det kommer att bli ett bloggbyte strax.. Jag kommer skriva ettavslutningsinlägg på denna bloggen dagen jag byter, men det är inte riktigt än.

Nya bloggen kommer finnas på http://idolturne.se


Det är lät, bara att klicka på Blogg och sen på Sassa Bodensjö i listan på namn till höger.


Men som sagt, detta kommer inte ske riktigt än. Ni kommer veta dagen jag byter, det lovar jag!


Sassa - blogg.

Efter en väljförtjänt mumsig pizza med underbar pizzasallad från Jour Pizza i Höganäs sitter jag nu och läser genom alla fina kommentarer på min blogg hihi, tycker det är så kul!

Just nu har jag lite ont på ryggen men annars är jag nöjd och glad i största allmänhet!


Sassa - blogg.


Ouh.. Hej jag är jätteklen och mesig men nu är jag äntligen klar! Vad tycker ni?! Och så säger alla Tack Moa för att du bloggade så fint åt Sassa!

Sassa - blogg.


Och ni behöver inte oroa er, jag håller henne vid liv genom ständiga doser av choklad, cola och mcflylåtar! ;)

Fler bilder från Cassie!



Fler bilder från Cassie, tack!

Bilder från Caroline.





Tack Caroline för de fina bilderna!

Idolernas vilda efterfest !



Sassa hittar ni runt 1:49 !

:)

bild.

STORSATSAR ”Idol”-gänget samlades i går för att signera skiv
Källa.

Sassa - blogg.


Tja, blir lite gä Blogg nu är det igång!Tja, blir lite gästbloggande från Moa, live från tatueringsstudion! Sassa kämpar på, fastän hon gnäller lite ibland ;) Det kommer bli sjukt snyggt, det ska jag säga er! Fast det har dock gått typ 10 minuter, så det är ett tag kvar! / Moa

Sassa - blogg.


Sassa - blogg.


Moa Bergström är snäll och hänger med som moraliskt stöd och bloggfotograf. Jag ska erkänna en sak.. Jag har fått bedövningskräm på ryggen.. :$ Ja, jag är mesig men vafan.. >.<

Sassa - blogg.


Såhär kommer den se ut! Sun, tatueraren, sitter just nu och förbereder.. Aahh jag är så nervös!!!

Sassa - blogg.

Fick precis skriva 2 autografer alldeles utanför mitt eget hus haha.. Kändes liiite märkligt faktiskt!

Sassa - blogg.

Brb tatuera mig! :D


(Jag är livrädd för att det ska göra jätteont)


Sassa - blogg.

http://open.spotify.com/user/zyzy/playlist/1QZ1T60NeBhQ463fDFW3dv

Sassa - blogg.

En fin bild som Josefin tagit!


Tack !

Hej!

Idag gick min statistik över 500 st för första gången!

Så roligt och när jag kikade statistiken blev jag verkligen jätte glad. Alla mina läsare är verkligen underbara och det är så roligt med alla som skickar in bilder!

Kram på er.

/ Gabriella

Bilder från Tova.


Söta bilder som jag fick i från Tova.





Bild från Josefin.



Super söt bild som jag fick utav Josefin.

Bilder från Cassie.







Fina bilder från Cassie.

Sassa - blogg.

Nu ligger det en massa bilder uppe på AlltOmSassa-bloggen!


Tack till alla som skickat in :)



Ååh, tack för länken Sassa!


Sassa - Dude looks like a lady @ Nacka Forum.



Uppladdad av XTovaa

Bilder från Camilla.




Fina bilder från Camilla.

Bild från Emma!



Bild från Emma.

Bilder från Christina!






Fina bilder från Christina!

Bilder från Johanna.








Tack Johanna för de fina bilderna!



Sassa - blogg.

Idag känner jag mig avslappnad, skönt. Behöver verkligen vila ut mig efter finalen som varit krävande men fruktansvärt kul!


Imorgon skajag tatuera mig.. Hehe, äntligen!


Åh juste, för personer därute som kanske inte vet, eller inte hört vad jag sagt så svarar jag på alla frågor jag KAN svara på här.

Det är därför jag inte har frågestunder och sånt oxå.

Har man en fråga så ställ den ba rakt ut på vilket inlägg som helst!


Och med det vill JAG ställa en fråga.. Jag träffade en hel del fina personer när vi var i Nacka..


Men frågan är om ni läser min blogg?
Kan inte alla som träffade oss, fick autografer eller såg oss i Nacka skriva en liten kommentar? :D


Pok!


Idolerna sjunger för Peter Jihde.


Öppningsnumret.





Bilder från Amanda.





Fina bilder som jag fick mejlade till mig utav Amanda.



Sassa - blogg.


Världens bästa, finaste, skönaste artistansvarig/idolmamma Karin Törngren! :)

Sassa - blogg.


Elin, Linda och en Daniel i bakgrunden :)

Sassa - blogg.


Daniel är på G, hahaha!

Sassa - blogg.


Sassa - blogg.


Här kommer lite bilder från efterfesten! :) Här har vi då scenen.. Weise, Geir, Olle och Linnea körde en låt tsm där. Darin körde några låtar och Jay sjöng vinnarlåten såklart :)

Fina bilder.

Sassa i globen
sassa i globen


KÄLLA.


Bild från JC.

JC + Idol 20101

Källa.

Bild från JC.

JC + Idol 2010

Källa.

Sassa om Jay's triangeldrama.

Om du endast vill läsa vad Sassa har sagt, så läs där det står med fet stilOm du endast vill läsa vad Sassa har sagt, så läs där det står med fet stil."Idol"-deltagarna om triangeldramat

Jay Smiths triangeldrama skakar både juryn och de tidigare deltagarna i "Idol". 
Nedan uttrycker de medverkande vad de tycker om Jay Smith och Minnah Karlssons relation.

ANDREAS WEISE:
"Jag tänker framför allt på hans fru som räddade hans liv, vad hände där? Det ärju hans tjej som får ta smällen. Det börjar likna en karusell det här, en dokusåpa. Fokus ska ju ligga på musiken. Fan, jag är chockad. Man uppmuntrar fel grejer för Idols målgrupp. Jag tror absolut att det är sant. Jag vill uttala mig för jag tar avstånd från det här. Det är ju en stor skandal." 

OLLE HEDBERG:
"Sista veckan nu när det bara var vi tre kvar var jag mycket själv och de var med varandra. De har gömt sig från oss andra, det har jag känt. Jag är glad att jag åkte ur. Det börjar bli för mycket. Vad hände med moral och etik. Det här är ett program där du ska vara en förebild för barn. Det har varit för mycket skandaler, jag är glad att jag åkte ut. Den största prövningen med den här resan måste ha varit för Jays fru. Jag är glad att jag är singel för det här ansvaret kan inte vara lätt om man har en partner. Jag tycker verkligen synd om Sara." 

SASSA BODENSJÖ:
"Man kan aldrig hjälpa eller motstå vad man känner och känns det rätt så ska man inte undvika det. Det var rejält otippat men båda två ler och är glada och det är det enda som betyder något för mig."

DANIEL NORBERG:
"Det är roligt, det är ju kärlek. Man kan inte göra så mycket åt det. I övrigt ger jag mig inte in i det där alls. Jag vet inte hur seriöst det är eller vilken nivå de är på men det blir nog bra tror jag. Det är klart att det blir lite konstigt med Jays flickän men det får de ta tag" 

LINDA VARG:
"Jag visste om det innan så det kom inte som en chock för mig. Det är nästan ingen som vetat om det men jag står Jay väldigt nära. Jag kan inte döma dem. Är de kära så är det väl sött". 

GEIR RÖNNING:
"Jag är chockad. Jag har sett dem tillsammans men aldrig sett nåt sånt. Jag har träffat Jays flickvän flera gånger och jag tror inte hon visste det heller. Jag hoppas att det inte är sant. Jag har varit öppen med min bakgrund gällande detta själv så man kanske inte direkt visar något för mig." 

ELIN BLOM:
"Jag visste ingenting. Jag åkte ju ut för ett tag sedan så det kanske inte är så konstigt. Jag vill inte blanda mig i det där så jag vet inte vad jag ska säga" 

LINNEA HENRIKSSON
"Jag tycker att det vore fint om "Idol" fick handla om musik, i alla fall den sista kvällen. Det känns så onödigt det här. Jag vill inte blanda mig i det här av respekt för alla inblandade, vilka det än må vara. Jag försöker bara få dem att fokusera på musiken."

KÄLLA.

Sassa - blogg.


Hej hej det är lite rörigt med bloggandet just nu känner jag.. Kommer lägga upp bilder från gårdagens efterfest och sånt när jag får tid över. Idag vart det upp tidigt för ett litet möte med Sony och sånt inför Idol live turné. Alla är ganska allmänt extremt trötta och slitna kan jag säga.. Hahaha! Nu har vi precis ätit lunch och senare bär det av mot Forum Nacka! Vi ses där!

Sassa under globen.

Sassa under Globen

Sassa sjunger det inledande medleyt i finalen tillsammans med övriga idoler. Idol-turnén och ett försök att bli signad av Sony ligger i den omedelbara framtiden.



Källa.

Fredagsfinal 1. - Sassa.



En bild från den första fredagsfinalen.

Tack Rebecca !

BILDEXTRA; EXPRESSEN.







KÄLLA.

Från Linneas blogg.



Bild från Idol-Linneas blogg.

Sassa är lika söt som vanligt! ;)

Grattis Jay!

Hej!

Vi vet ju alla att Sassa borde ha vunnit Idol.

Men jag tycker ändå vi kan ge Jay ett stort grattis, eller hur?



Sassa - blogg.

Jay Smith. Jag är så stolt, så glad, så överväldigad och.. Ouh, jag kan inte hålla tårarna inne. The End



Sassa - blogg.

För över ett halvår sedan var vi 24 stycken som utsågs till kvalfinalister precis här i mitten av Globen. Nu är det 2 tävlande kvar, Jay och Minnah. Ikväll tar resan slut och en vinnare koras. Märklig känsla, but all good things must come to an end. Lets make a memory

Bild från Vargens blogg.



Bild från Linda Vargs idol blogg.

Sassa - blogg.


Ååhh kolla vi får tacos!! Och marrängswiss till efterrätt! Barnkalas.se haha :D

Sassa - blogg.


Det var någon som kommenterade igår och tyckte jag skulle lägga upp en bild på när jag var stylad så varsegod!

Sassa - blogg.


Här brukar jag hamna när jag inte har något att göra och bara går runt och väntar. Det är våra trevliga make-up stylister som håller till här för övrigt som ni kanske ser :) Just nu väntar jag på att klockan ska bli mycket nog för att jag ska behöva gå och byta om och fixa det sista inför det publika genrepet klockan 7 :)

Sassa - blogg.


Har äntligen skrivit klart alla autografer till skivomslagen vi skulle signera, ouh! Ikväll blir det rep och publikrep senare ikv för typ 5000 pers hehehe. Vi får sjunga i globen TVÅ ggr, i like :)Nu ska jag till stylingen!

Sassa - blogg.


Kul att vara tillbaks på hotellet och träffa alla underbara igen :) Nu blire middag!

Sassa - blogg.


Sitter backstage med bla Geir och några till och skriver våra autografer på ca 400 skivomslag.. Yes. Krävande! Diggar att Globen ser ut som en stor snöboll btw haha!

Sassa - blogg.

Sitter på tåget från Örebro till Stockholm nu.. Globen here I come! :)

Idol 2010: Vägen till final!

Ni har väl inte missat Idol 2010: vvägen till final som visades igår.
Man kan se vissa skymtar av Sassa bland annat när hon är i Bagges studio för att spela in "All I Need Is You" och från hennes audition!

Så det är bara att kolla, eller kolla igen om du redan sätt det!!

KOLLA HÄR!

Sassa - blogg.

Jennifer är och jobbar i.. 3 timmar framöver och jag sitter framför hennes dator och laddar ner League of Legends (hehehe). Man’s gotta get some entertainment eh!?


Imorgon bitti bär det av mot Stockholm och Globen.. :)


Sassa - blogg.


Idag är jag med Jennifer på hennes skola. Hon går bygg-estet.. Hm.. Wannabe-estet :) Hähä, nämen de bygger pch inreder och ritar o sånt typ.. Typ som bildesteter fast de bygger o inreder oxå. På bilden har vi Emma Karlssonssmmöz. Eller ja.. Hennes hår då. Hon målar en.. Vägg.. Typ.. Vit. Haha, skiiitkeeul! Skolan har nog aldrig riktigt varit min grej..

Sassa - blogg.

Hej hej !

Här händer det inte så mycket för tillfället, kallt äre!

Längtar till GLOOOBEN!

Lite fett att stå där endå.. Eheh!


Sassa - blogg.

Är snart framme i Örebro, ska hälsa på Jennifer :) På onsdag bär det av mot Stockholm och globen för ett kärt återseende sedan slutaudition, haha!

Sassa - blogg.


Ja.. Så kan man också sova!

Sassa - blogg.

Idag var jag hos tatueraren i Helsingborg och bokade tid måndag 13 december <3


Jay köttade precis sönder Idol btw, skånes stolthet!

http://www.tv4play.se/noje/idol_2010?title=jay_smith_-_enter_sandman&videoid=1156729


I’m so proud of you love <3


Så här ligger det till.

Hej!

Jag har fått en del kommentarer om att blogga mer, och inte bara lägga upp Sassaas inlägg. Då ligger det till så här:

Det står helt enkelt still nu. Jag lägger upp artiklar och liknande när det kommer upp något nytt om henne och det har det ju inte gjort. Så då finns det ju inte så mycket att lägga ut.

Kram / Gabriella.


Sassa - blogg.


Har inte så mycket feber idag. Det handlar bara om att ta tag i det i tid och kurera sig med allt man har så fort man kan, det ger resultat! Fast jag har fortfarande magkatarr från att jag nt e van vid att käka så många piller om dagen men det försvinner typ imorgon eller i övermorgon.. I hope D: Idag är min lediga dag. Sitter med Misan, (katten på bilden), i knät och väntar på att min pizza ska bli klar.

Sassa - blogg.


This is where the magic happens’ Äntligen klar för idag, nu ska jag hem och sova.

Sassa - blogg.

Sjuk är jag, dåligt mår jag. Varit i Malmö sedan kl 2-3 idag och nu är jag i studion för att spela in ännu en låt med Per Berglund. Plågsamma dagen är snart över.Jag hatar feber Over and out Sass

RSS 2.0