Så här bra var idolerna - expressen.

Så bra var idolerna - Annah Björk sätter getingbetyg

"Idol 2010"-turné hade premiär på lördagen i Örebro. 
Expressens recensent Annah Björk sätter nedan getingbetyg på alla som medverkade i showen.

Andreas Weise


"Självsäker som alltid. Tar publiken i händerna och dansar lätt över hela scen. Verkar ha kul och sjunger fläckfritt."

Daniel Norberg


"Kvällens enda gåshudsröst. Otroligt sött framförande av "High and dry". Men tar inte så stor plats bland de starkare rösterna - och personligheterna."

Elin Blom


"Hon är cool, hon är snygg, hon... låter som en karaokefest. Elin har egentligen en hel del kvar att lära om sång innan hon är redo att sjunga på scen."

Geir Rönning


"Lever rockrövare och har kvällens enda verkliga publikkontakt. Och visst, farbror kan sjunga. Men vad gör han med de andra kidsen?"

Linda Varg


"Medverkar bara i korta sekvenser, och kör hårt på sitt "gapa-så-låter-det-rock"-trick. I Idolklassikern "Since you been gone" förlitar hon sig helt på att refrängen ska bära hela numret, men det krävs mer än så."

Linnea Henriksson


"Gör i särklass flest klädbyten (tio?) under kvällen. I förtjusande form, men jag vill se Linnea i ett annat sammanhang nu."

Olle Hedberg


"Håller så låg profil att han knappt finns på scen. Figurerar mest som bifigur till Geir och Weise. Bara i det lilla "audition"-numret visar han något slags personlighet."

Sassa Bodensjö


"Medverkar också bara under korta stunder. Kommer till sin rätt med små doser av sin charmiga rockröst "All I need is you", men håller inte riktigt".

Jay Smith


"Vinnarens grungeversion av "Bad romance" och "Like a prayer" är kul och annorlunda. Men hans cover av "Against all odds" är dränkt i godissmet, vedervärdigt kladdig."

Minnah Karlsson


"Minnahs röst blir starkare för varje låt, och fyller slutligen arenan. Men scenspråket är osäkert och hennes inriktning som artist svår att se."

KÄLLA.


Kommentarer

Kommentera gärna, men allt spam och kommentarer som jag ser stötande raderas. Även reklam raderas, då menar jag även om man gör reklam för sin egen blogg eller vill tipsa om dagens blogg och tävlingar etc. Kom ihåg att oavsett om du är anonym eller inte, så sparas ditt ip-nummer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0