Läs det kursiva!

Hela den här artikeln handlar inte om Sassa, men det som är skrivet i kursiv stil handlar om Sassa, så det är det ni ska läsa om ni inte är intresserade av det andra!

Laila Bagges svar till Josefin Crafoord i Idol eftersnack

I denna intervju med Laila Bagge Wahlgren får ni veta vad Laila tror är ett krav för att vinna Idol 2010. Ni kommer även få Lailas svar till Josefin Crafoords kritik om hennes outfit första fredagsfinalen.

 

Laila Bagge Wahlgren tycker att Idol 2010 har gått fantastiskt bra. Enligt henne kommer idolernas låtval att avgöra hur långt de kommer i tävlingen. Låten kommer vara i fokus hela vägen till finalen.

 

– Fantastiskt bra har det varit och med ett starkare startfält än någonsin. Jag vet att man säger det varje gång och att det är en kliché men idolerna har aldrig varit så bra som nu. De är så bra att man inte riktigt vet vem som kommer att åka ut på fredagarna. Tävlingen kommer framförallt att handla om rätt låtval och rätt framförande av låten, säger Laila Bagge.

 

Om juryn hade fått bestämma vem som skulle ha åkt hem i den första fredagsfinalen så hade valet varit detsamma som svenska folkets.

 

– Svenska folket gjorde rätt eftersom de valde dem två som gjorde sämst framträdande under just den kvällen. Jag tyckte dock att Sassa Bodensjö gjorde ett bättre framträdande andra gången hon sjöng och skulle hon ha framfört sin låt på samma sätt redan innan första röstningen så kanske hon inte hade suttit löst, säger Laila Bagge.

 

Det är nu viktigt för idolerna att verkligen välja rätt och att satsa på framträdandet av låten. Konkurrensen mellan idolerna är värre än någonsin då alla har en sådan otrolig talang.

 

Förutom idolerna och den hårda konkurrensen diskuterades ävenJosefin Crafoords senaste uttalanden. I en tidigare intervju berättade Josefin Crafoord om att det enda som gjorde henne nervös inför Idol eftersnack var att Laila är väldigt vass och att hon skulle få stryka henne medhårs för att inte hamna i en catfight.

 

– Josefin är ganska vass själv så om vi skulle hamna i någon catfight så blir nog resultatet ganska lika, säger Laila Bagge.

 

Å andra sidan tror inte Laila att det är något annat än skämt från Josefins sida. Hon berättar att de inte har någon relation utanför arbetet men att de ofta skämtar med varandra bakom scenen och att det alltid är kul att retas med varandra. Laila Bagge är inte heller den som fajtas utan snarare den som vänder sig om och går i det fall någon catfight skulle uppstå.

 

– Jag tror absolut inte att det kommer bli någon catfight, inte från min sida i alla fall. Skulle det uppstå något tjafs från Josefins sida trots allt så är det bara att sätta henne i ett koppel, sätta fast kopplet någonstans och gå sin väg. Sen kan hon stå där kopplad och jama hur mycket hon vill.

 

Förutom catfighten så tog Josefin Crafoord även upp Laila Bagges outfit i första Idolfinalen. Det diskuterades en massa kring Lailas ”försvunna underdel” och Josefin tyckte inte att cykelbyxor var det rätta valet för Laila Bagge denna finalkväll.

 

– För det första så var det faktiskt min underkjol och inte cykelbyxor som av misstag råkade bli synlig då mikrofonen trasslade in sig i sidan. Klänningen jag bar var genomskinlig och därför tog jag en underkjol till. För det andra så förstår jag inte hur det kan bli så mycket snack kring en underkjol i både Idol eftersnack och en massa kvällstidningar. Är det verkligen värt att snacka om en underkjol eller har man så dålig fantasi nuförtiden. Eller har vi kanske gått tillbaka till 1800-talet?

 

I intervjun med Josefin Crafoord fick vi veta att Idoljuryn skulle granskas ordentligt denna säsongen. Hittills har vi bara hört kritik om Laila Bagges och Anders Bagges klädval, Står Andreas Carlsson på tur i nästa fredagsfinal? Juryn kommer i alla fall inte undan i Idol eftersnack i år.

 

KÄLLA.


Kommentarer

Kommentera gärna, men allt spam och kommentarer som jag ser stötande raderas. Även reklam raderas, då menar jag även om man gör reklam för sin egen blogg eller vill tipsa om dagens blogg och tävlingar etc. Kom ihåg att oavsett om du är anonym eller inte, så sparas ditt ip-nummer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0